Info

Oriveden Kampus sijaitsee Pirkanmaalla, niin sanotun entisen Oriveden Opiston alueella, aivan kaupungin keskustan tuntumassa.

Orivesi on reilun 9 000 asukkaan kaupunki, noin 215 kilometriä Helsingistä ja noin 45 kilometriä Tampereelta. Orivedelle on myös erittäin hyvät juna- sekä linja-autoyhteydet.

Osuuskunta hallinnoi Oriveden Kampuksen kiinteistöä, järjestää tapahtumia ja antaa kampuksen tiloja vuokralle kulttuuri-, koulutus- ja yritystoimintaan.

Kampuksella on tarjolla myös majoitus- ja ruokailupalvelu.

Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi

Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi on yksittäisten henkilöiden syksyllä 2019 perustama, puolueeton ja voittoa tavoittelematon rekisteröity osuuskunta.

Kulttuuriosuuskunta on ostanut legendaarisen Oriveden Opiston tilat, joita osuuskunta vuokraa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Osuuskunta järjestää myös itse kulttuuri-, koulutus- ja sivistystoimintaa kampuksella.

Osuuskunnan hallitus:

  • Reijo Kahelin (pj)
  • Elina Rydman (sihteeri)
  • Nina Enqvist
  • Esko Hilska
  • Ilpo Kolari
  • Raimo Haverinen (varajäsen)

Miten mukaan toimintaan?

Voit tukea Kulttuuriosuuskunta Pro Oriveden toimintaa liittymällä jäseneksi, ryhtymällä tukijaksi tai järjestämällä toimintaa Oriveden Kampuksella.

Osuuskunnan jäseneksi voit hakea jäsenhakemuksella (tulostettava tiedosto – verkkolomake tulossa). Jäsen ostaa yhden tai useampia osuuksia á 100 euroa ja voi osallistua osuuskunnan toimintaan sääntöjen (pdf-tiedosto aukeaa uuteen välilehteen) mukaisesti.

Osuuskunnan tukijaksi voit ryhtyä tukisijoitusilmoituksella (tulostettava tiedosto – verkkolomake tulossa) ja ostamalla yhden tai useampia osuuksia á 100 euroa. Tukija ei osallistu muutoin osuuskunnan toimintaan.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen info(at)orivedenkampus.fi.

Osuuskunnan esite

 

 

 

Esitteen suunnittelu ja toteutus Jyrki Heimonen ja Auli Kilpeläinen