Liike- ja toimistotilat

Useasta Kampusalueen kiinteistöstä löytyy yritysten toimitiloiksi soveltuvia tiloja.

Opetustilat

Erityisesti Kampusalueen päärakennus soveltuu paitsi pienimuotoisempaan opetuskäyttöön niin myös isommankin opetusyksikön tiloiksi.

Asumiseen

Parhaiten erityyppiseen asumiseen rakennuksista sopivat Suvanto, Sointula ja erityisesti Lampila. Tiloihin sopivia toimijoita ovat esimerkiksi majoitustiloja tarjoavat toimijat, senioriyhteisöt tai vaikkapa opetustoimintaa ja siihen liittyvää majoitusta tarjoavat toimijat.

Lasten ja nuorten toimintaa

Erityyppisiä lasten ja nuorten palveluja tarjoavat toimijat ovat yksi potentiaalinen toimijaryhmä alueelle. Näitä ovat esimerkiksi nuorisopsykiatrian yksiköt tai lastensuojelupalveluita tarjoavat toimijat.

Liikuntatilaksi

Reilun tuhannen neliön Klemettisali opetustiloineen soveltuu mainiosti paitsi urheiluseurojen liikuntatilaksi niin myös liikunta-alan toimijan muuhun käyttöön. Aivan Kampusalueen vieressä on myös uimahalli, joka antaa mahdollisuuksia laajempaankin toimintaan.

Ateljeeksi

Useassa rakennuksessa on ateljee-tilaksi soveltuvia osia. Jo nykyisellään esimerkiksi päärakennuksen alakerroksessa on ateljee-toimintaa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää